R-PNT

Denne siden dreier seg om sårbarheten som har oppstått i Norge. Det meste her i landet er i ferd med å bli digitalisert. Dette innebærer at det meste som lar seg styre gjennom bruk av moderne datakommunikasjon og vil bli prioritert av våre myndigheter.

Dette vil krever at våre myndigheter tar seg tid og råd til å velge klokt. Her er uanede muligheter og mange vil tale varmt for å ta disse i bruk. Andre igjen vil betakke seg for å måtte forholde seg til dette nye verktøyet.

Begreper R-PNT betyr på engelsk Resilient Position, navigation and Timing. På norsk blir dette sårbarheten som ligger i bruken av moderne elektroniske hjelpemidler som omfatter lokalisering, navigering altså forflytning på kartet og synkronisert nøyaktig tid, – ja klokkeslett.

Publisert av Jens og Tore's sider

To ingeniører som hevder at vi alle har et ansvar for å sikre driften av samfunnet Norge. Man er nå i full gang med å digitalisere land og befolkning. Da gjelder det å ha tunga rett i munnen og tenke klart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *